הזנה תפורה ללקוח

בצמח תערובות אנו מבינים שאין שני משקים זהים. לכול רפת או דיר מזונות שונים, תכולות שונות  ודרישות תזונתיות שונות. על מנת לאפשר לכול משק להתאים  את המזון אותו הוא מגיש ולספק לו את מירב הגמישות בבחירת מרכיבי המנה,  פיתחנו את צורת העבודה בשיטת "החליפה הכוללת". ה"חליפה הכוללת", היא תערובת של כלל המזונות המרוכזים: מתרכיזי ויטמינים, דרך שומן מוגן ועד גרעיני תירס וחיטה. בסך הכול עומדים לרשות הרפתן או הנוקד מעל ל40 חומרי גלם ותוספים שונים, מתוכם ניתן לבחור ולהרכיב את המנה האידאלית. כמוכן, ניתן לבחור בין חליפה גרוסה לחוצה או מכופתת. החליפה הכוללת מתפקדת במשק כחומר גלם יחיד אותו מערבבים עם המזונות הגסים ומוצרי הלוואי, לקבלת מנה כולית אחידה. השימוש בחליפה כוללת מפשט את הכנת המזון במשק, מוזיל את עלויות התפעול, מוזיל את עלויות הקנייה ומאפשר גמישות בבחירה ובשינוי הרכבי המנות.

הכנת המנה בבית בשיטה ה"מסורתית":


הכנת המנה בבית עם חליפה כוללת של צמח תערובות:


הבחירה בעבודה עם החליפה הכוללת נותנת את הנוחות של מרכז מזון עם העלויות של הכנת המנה בבית.